Termeni si conditii generale Tipărire

  • 0

Prezenta convenție privind “Termenii și condițiile de utilizare a tuturor serviciilor”, stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul Evolutionrack.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciile și are valoarea unei convenții încheiate între Evolutionrack MSP SRL (denumit în continuare “furnizor”), în calitatea sa de proprietar și administrator al site-ului și de furnizor al serviciului, și orice persoană care vizitează ori accesează site-ul sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciile (denumit în continuare “utilizator sau client”).

Politica de confidentialitate

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente, precum și înregistrarea de licente in numele clientului.

Evolutionrack MSP SRL tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.
În calitate de persoană împuternicită, din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

Înregistrarea și alte informații despre cont

Când vă înregistrați pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele informații despre dvs.:

– prenume, nume, adresa de e-mail, data nașterii, localitatea de domiciliu, CNP, datele de identificare din buletin, numărul de telefon

În funcție de alegerile pe care le faceți în timpul autentificării la Serviciile noastre sau în timpul procesului de angajare a Serviciilor noastre, puteți opta pentru următoarele date personale suplimentare: datele cardului dvs. de credit în cazul în care doriți să furnizați această informație, precum și contul IBAN.

Comunicare prin funcția de chat de pe platforma noastră

Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu noi, colectăm informațiile pe care alegeți să le oferiți prin intermediul acestei funcții.

Inainte de a accepta acesti termeni si conditii va recomandam sa cititi intreaga “Politica de confidentialitate”.

Neacceptarea acestei convenții ori a oricărei prevederi din aceasta, atrage obligația persoanei respective de a înceta de indată accesarea site-ului ori utilizarea în orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, deschiderea unui cont la Evolutionrack.ro ori utilizarea în orice mod a serviciului, constituie o acceptare în întregime a convenției și a oricărei prevederi din aceasta, inclusiv a oricăror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fără restricții de către furnizor, fără a fi necesară nici o altă formalitate. Nu vindem servicii persoanelor sub 18 ani.

1. Politica de conținut

Este interzisă publicarea pe serverele furnizorului de conținuturi sau trimiteri (links) către astfel de conținuturi care: (I) încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi; (II) au conținut obscen sau pornografic sau de natura violentă; (III) au conținut defăimător sau calomnios; (IV) au conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (V) conțin viruși, cai troieni sau altele similare; (VI) conțin software piratat sau se adresează celor care piratează software ori practică orice activități similare. Este, de asemenea, interzisă utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare pentru orice altceva decat serviciul pentru care sunt dedicate.

2. Resurse si obiectul serviciilor

Toate serviciile au termeni de utilizare individuale si acesti termeni sunt listati pe pagini separate sub denumirea de TOS.

3. Utilizarea resurselor

Serverele VDS sau dedicate ofera uplink pana la 1Gbps insa latimea de banda alocata este pentru o utilizare rezonabila de pana la 1 TB luna, pentru depasirea traficului de 1TB / luna se vor putea achiziona pachete de trafic aditional la un cost de 10 euro / 1TB . In cazul in care nu se upgradeaza latimea de banda si consumul este constant peste 100Mbps, serverul va fi limitat temporar la un nivel de banda de maxim 50 Mbps.

4Codul promoțional

Nu se mai aplică după comandarea pachetului de gazduire, nici la prelungirea acestuia. IMPORTANT! Reducerea nu se aplică în cazul upgrade-urilor de la pachetele existente. În aceste situații se va achita prețul integral al pachetului.  

5. Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informațiilor de contact din panoul de control de facturare, atunci când este necesar. Noi nu putem fi trași la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de către client a actualizărilor necesare.

Clientul este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor și a altor informații sensibile.

6. Răspundere limitată

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze și să ne considere nevinovați în legatură cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Utilizatorul declară că înțelege și acceptă că, în orice situații în care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totală a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv și care ar putea fi achitate de furnizor, nu va putea depăși în niciun mod și în niciun caz, suma totală a tarifelor (taxelor) achitate de către utilizator, furnizorului.

7. Backup

Backup-urile sunt făcute de catre noi zilnic, intre orele 1:00 si 7:00 . Totuși, nu oferim nici o garanție pentru integritatea backup-urilor.

Furnizorul nu este responsabil în nici un mod pentru pierderea informațiilor găzduite ca urmare a acțiunilor utilizatorilor sau datorită erorilor existente în aplicațiile care nu sunt asociate cu serviciul.

8. Garanția uptime

Serviciul oferit de Evolutionrack.ro garantează un uptime mediu al serverelor de 99 % .

Sunt excepții următoarele:

– Situații de forță majoră, în care noi nu putem avea nici o influență, cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea / întreruperea comunicațiilor, foc, viruși, hackeri, nefuncționarea corectă a unui software oferit de altă sursă ( scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), flood, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale.

– Lucrări de întreținere anunțate sau în situații critice, upgrade-uri ale serverelor.

– Domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate Evolutionrack

– Probleme de acces ale clientului cu FTP, POP sau VPN.

9. Instalări de servicii suplimentare

În cazul în care scriptul pe care doriți să îl folosiți necesită activarea altor programe software pe server, Evolutionrack nu este obligat să instaleze acele programe, decât în cazul în care consideră că activarea acestora ar influența pozitiv stabilitatea sau securitatea serverului.

10. Notificări și anunțuri

Evolutionrack.ro își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

11. Termene de plată și facturare

Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor noastre în avans față de perioada de timp în care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email și o versiune printabilă se va pune la dispoziția clientului în panoul de control. Clienții trebuie să achite contravaloarea facturii în avans la începutul fiecărei perioade de plată, în termen de 5 zile lucrătoare de la data emiterii facturii proforme.
Clienții care doresc închiderea unui cont de găzduire sau al oricărui serviciu achiziționat trebuie să trimită o notificare pe email, cu cel puțin 5 zile înainte de data scadentă, altfel factura emisă va trebui achitată pentru minim o lună.

În cazul în care se depășesc 30 de zile de neplată și serverul este dezafectat, clientul poate cere repunerea serverului dintr-un backup mai vechi; în cazul în care acest lucru va fi posibil, se va taxa cu o suma de 500 RON, acest serviciu, doar daca s-a finalizat cu succes recuperarea serverului.

12. Suport tehnic

Fiecare client beneficiaza de suport tehnic gratuit care se rezuma la serviciile Evolutionrack. In calitate de furnizor Evolutionrack MSP SRL nu are obligatia sa furnizeze asistenta tehnica gratuita pe echipamentele clientului chiar daca aceste echipamente reprezinta probleme care ingreuneaza sau incapaciteaza buna functionalitate a serviciilor oferite de Evolutionrack MSP SRL.

Suportul tehnic pentru migrarea serviciilor, indiferent ca este inclus sau platit, este asigurat exclusiv in zilele lucratoare, de luni pana vineri inclusiv. In zilele de weekend, sambata si duminica, nu se efectueaza migrari de conturi.

 

13. Conditiile de utilizare a pachetelor de servicii Evolutionrack sunt prezentate mai jos:

 

14. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a face adăugiri, anulări sau modificări în Termeni și Condiții, pachetele de găzduire, prețuri și pe site oricând, informarea făcându-se prin intermediul site-ului sau panourilor de control ale clienților.


Răspunsul a fost util?

« înapoi